Testimoniale


A lucra cu Irina Tudor si cu echipa TUI este ca si cand ai avea norocul ca cineva din familia ta sa se ocupe de latura financiar contabila a afacerii tale cu acea daruire, atentie si atitudine de care ar da dovada o sora, o mama sau o fiica.

Pentru un antreprenor sau director general este total reconfortant sa stie si sa simta ca dincolo de profesionalism se poate bucura si de ocrotire si implicare.

Andrei Bortun, CEO Millenium People

Intr-o relatie de business, lucrurile se verifica in timp, cam la fel ca intr-o relatie de prietenie sau chiar una de amor.

La un moment dat realizezi ca exista o istorie, care se imbogateste pe zi ce trece, iar un partener in care ai investit incredere, devine un partener ce si-a dovedit calitatile.

Asta e cazul si in ceea ce priveste colaborarea cu TUI Financiar. E de lunga durata, e verificata si cel mai important, da cu +.

Nefiind perfecti, poate nu am fost mereu la inaltimea asteptarilor unii fata de altii, dar din noianul de telefoane, mailuri, rugaminti, intalniri, proceduri si pahare baute impreuna, ramanem cu un overall feeling bun. Si cu convingerea ca in esenta, lucrurile nu se vor schimba, deci istoria relatiei noastre se va imbogati cu alti ani de colaborare si prietenie.

Marc Bortun, Creative Director & Partner Rusu+Bortun Brand Growers

In business, e ca in viata, tot ce faci pleaca de la incredere. E un sentiment atat de placut si atat de util pentru a putea face performanta. Ii multumesc Irinei Tudor si echipei sale pentru incredere.

Catalin Rusu, Creative Director & Managing Partner Rusu+Bortun Brand Growers

Relaxare. Cred ca acesta este cuvantul care ma defineste in raport cu cei care „au grija” de banii firmei. Este foarte important sa ma pot concentra pe activitatea de baza a agentiei, sa imi aloc cat mai mult acesteia principala resursa, timpul.

Tudor Daescu, Managing Partner People Public Relationships Agency

Colaborez cu TUI de ani buni, pentru ca avem o relatie in care increderea reciproca a crescut odata cu timpul. M-a ajutat foarte mult faptul ca am in ei un partener de discutii, nu un furnizor, pe cineva care vine cu solutii, care se implica activ in business-ul clientilor.

Bogdan Theodor Olteanu, Partner Daescu Bortun Olteanu