Testimoniale

A lucra cu Irina Tudor și cu echipa TUI este ca și când ai avea norocul ca cineva din familia ta să se ocupe de latura financiar contabilă a afacerii tale cu acea dăruire, atenție și atitudine de care ar da dovadă o soră, o mamă sau o fiică. Pentru un antreprenor sau director general este total reconfortant să știe și să simtă că dincolo de profesionalism se poate bucura și de ocrotire și implicare.

Andrei Gavrilă Bortun

Președinte Fundația The Institute

"Suntem extrem de recunoscători pentru colaborarea noastră cu TUI Financiar. În calitate de organizație non-profit, gestionarea corectă și transparentă a finanțelor este esențială pentru succesul misiunii noastre. Echipa TUI Financiar ne-a oferit nu doar expertiză contabilă de înaltă calitate, ci și suport constant și personalizat. Profesionalismul și atenția lor la detalii ne-au ajutat să navigăm cu ușurință prin cerințele complexe ale raportării financiare și să asigurăm conformitatea cu toate reglementările în vigoare. Flexibilitatea și disponibilitatea lor ne-au permis să ne concentrăm pe obiectivele noastre de impact social, având încredere că partea financiară este în mâini sigure.

Recomandăm cu onestitate firma de contabilitate TUI Financiar oricărei organizații care caută un partener de încredere pentru gestionarea financiară. Colaborarea cu ei a fost nu doar benefică, ci și plăcută, datorită angajamentului lor de a oferi servicii excelente și de a susține în mod activ succesul clienților lor.

Cu sinceritate,

Dragoș Tuță Mihaylov

Fondator și Președinte Ambasada Sustenabilității în România

Într-o relație de business, lucrurile se verifică în timp, cam la fel ca într-o relație de prietenie sau chiar una de amor. La un moment dat realizezi că există o istorie, care se îmbogățește pe zi ce trece, iar un partener în care ai investit încredere, devine un partener ce și-a dovedit calitățile. Asta e cazul și în ceea ce privește colaborarea cu TUI Financiar. E de lungă durată, e verificată și cel mai important, dă cu +. Nefiind perfecți, poate nu am fost mereu la înălțimea așteptărilor unii față de alții, dar din noianul de telefoane, mailuri, rugăminți, întâlniri, proceduri și pahare băute împreună, rămânem cu un overall feeling bun. Și cu convingerea că în esență, lucrurile nu se vor schimba, deci istoria relației noastre se va îmbogăți cu alți ani de colaborare și prietenie.

Marc Bortun

Creative Director & Partner Rusu+Bortun Brand Growers

Relaxare. Cred că acesta este cuvântul care mă definește în raport cu cei care „au grijă” de banii firmei. Este foarte important să mă pot concentra pe activitatea de bază a agenției, să îmi aloc cât mai mult acesteia principala resursă, timpul.

Tudor Daescu

Managing Partner People Public Relationships Agency

În business, e ca în viață, tot ce faci pleacă de la încredere. E un sentiment atât de plăcut și atât de util pentru a putea face performanță. Îi mulțumesc Irinei Tudor și echipei sale pentru încredere.

Cătălin Rusu

Creative Director & Managing Rebranding Digital

Cei aproape 15 ani de dezvoltare continuă a companiei noastre nu ar fi fost posibili fară atenția, devotamentul și expertiza Irinei Tudor și a echipei sale. A o avea alaturi pe Irina înseamnă mai mult decât un simplu contabil. Mai degrabă un partener loial, profesionist de cursă lungă, care gândește “outside the box” și oferă soluții concrete și imediate într-un mediu fiscal dificil. Recomand cu toată încrederea echipa TUI!

Alexandru Dincă

General Manager Outstand Safety Solutions

Colaborez cu TUI de ani buni, pentru că avem o relație în care încrederea reciprocă a crescut odată cu timpul. M-a ajutat foarte mult faptul că am în ei un partener de discuții, nu un furnizor, pe cineva care vine cu soluții, care se implică activ în business-ul clienților.

Bogdan Theodor Olteanu

Partner Daescu Bortun Olteanu

Am plăcerea de a colabora cu cabinetul de expertiza contabilă TUI Management Financiar Contabil de aproape 10 ani și pot spune cu încredere că experiența este una remarcabilă. Echipa lor de profesioniști s-a dovedit a fi extrem de competentă, oferind soluții contabile personalizate și sfaturi fiscale esențiale care ne-au ajutat să ne optimizăm activitățile financiare. Comunicarea este întotdeauna clară și promptă, iar abordarea lor proactivă ne asigură că suntem mereu în conformitate cu legislația în vigoare. Mulțumim pentru colaborare!

Florin Burlan

Director general Constal Shop

Colaborarea mea cu TUI Financiar a început în 2017 și timp de aproape 7 ani am beneficiat de serviciile companiei atât din rolul de manager al unei agenții de publicitate, cât și din rol de antreprenor și manager al propriei mele firme. Dacă în viață se spune că e bine să cunoști un medic bun, un avocat bun și un preot bun, eu aș plusa, spunând că e vital să ai și un consultant contabil – financiar foarte bun. În esență TUI Financiar funcționează ca un consultant pentru mine și e reconfortant să stiu că tot ce ține de zona contabil – financiară este în siguranță în mâinile Irinei și echipei ei. Legea fiscala se schimbă foarte des și dincolo de serviciile lunare curente, este foarte valoros că am alături parteneri care pot tine ritmul acestei dinamici.

Miruna Macsoda

Consultant de Marketing si Comunicare, Macsoda Coase si Descoase

În calitate de președinte al Asociației Antrepriza Culturală, recomand cu încredere firma de contabilitate TUI Financiar. Colaborarea noastră a fost una excepțională, răspunzând prompt și oferind soluții pentru toate situațiile întâlnite în relațiile noastre cu artiștii, spațiile culturale, instituțiile publice și private. Weekend Sessions, inițiativa noastră culturală independentă dedicată celebrării spațiilor culturale și socializării alături de antreprenori și artiști independenți a beneficiat enorm de expertiza TUI. Înființat în 2021 la Grădina Botanică a Universității din București și extins în 2023 pentru a include muzee importante, Weekend Sessions continuă să ofere experiențe culturale autentice. În 2024 am lansat un program de mentorat în marketing cultural, iar sprijinul TUI Financiar este esențial pentru succesul nostru. O lume deschisă către frumos și cultură este o lume mai bună!

Silvia Floareș

Președinte, Asociația Antrepriza Culturală

Ca administrator al Antreprizei Creative și cu o experiență de peste 15 ani în comunicare, recomand cu mare căldură TUI FINANCIAR, firma de contabilitate care înțelege dinamica și grijile unui antreprenor la început de drum. Colaborarea noastră a fost esențială pentru succesul proiectului Mezanin Market, o inițiativă a Antreprizei Creative SRL, ce are misiunea de a promova și încuraja antreprenorii locali, artiștii independenți și spiritul antreprenorial prin programe și întâlniri culturale, sesiuni de educație vizuală, estetică și artistică. Profesioniștii lor ne-au oferit suportul necesar pentru a naviga cu încredere în mediul de afaceri, permițându-ne să ne concentrăm pe creșterea și dezvoltarea comunității noastre.

Robert Șopârlache

Administrator, Antrepriza Creativă

Colaborez cu Irina Tudor și echipa ei de peste 10 ani, iar dacă ar fi să le caracterizez în 3 cuvinte, acestea ar fi: eficiență, profesionalism, promptitudine. Sunt recunoscătoare că mă ajuta să navighez cu succes printre legile atât de schimbătoare ale fiscalității romanești!

Dr. Aniela Kinn

Medic de familie, București

În calitate de proprietar al unui cabinet medical, am avut nevoie de un partener de încredere pentru gestionarea aspectelor contabile complexe. Alegerea TUI Financiar s-a dovedit a fi decizia perfectă. Echipa lor a demonstrat un nivel înalt de profesionalism și cunoștințe specifice sectorului medical, asigurându-ne că toate aspectele financiare sunt gestionate eficient și conform legislației în vigoare.

Ce am apreciat în mod deosebit la TUI Financiar a fost abordarea lor personalizată și atenția la detalii. Au înțeles rapid nevoile noastre specifice și ne-au oferit soluții contabile adaptate, care ne-au ajutat să optimizăm costurile și să ne concentrăm pe îmbunătățirea serviciilor medicale oferite pacienților noștri.

Rapoartele lor financiare sunt întotdeauna precise și furnizate la timp, iar suportul lor constant ne-a oferit liniștea de care aveam nevoie. De asemenea, echipa TUI Financiar a fost întotdeauna disponibilă pentru a răspunde întrebărilor noastre și pentru a oferi consultanță valoroasă.

Recomand cu încredere serviciile contabile oferite de TUI Financiar oricărui cabinet medical care dorește un partener profesionist și dedicat.

Dr. Mihai Stratulat

Medic Specialist Medicina de Familie

De la biroul din garsoniera primitoare, îmi imaginam o afacere de succes ca în filmele americane. În 2005 am deschis firma în cu avânt muncitoresc, dornic de independență, libertate și timp. Total nepregătit de ce voi găsi afară. M-am trezit că am nevoie, printre multe altele de un contabil. Am căutat printre cunoștințe și prieteni și mi-a fost recomandat un contabil ieftin care era cât pe ce să îmi închidă afacerea în primul an de la înregistrare. Am decis atunci să schimb contabilul și apoi m-am târât de la o lună la alta timp de aproape 10 ani cu o situație financiară precară, cu toate că, cifra de afaceri a tot crescut. Simțeam că ceva nu e bine, că îmi scapă ceva. Recunosc că am fost destul de indisciplinat financiar, până la momentul în care am făcut un împrumut la bancă pentru achitarea datoriilor către stat. In acest punct am început să mă întreb ce nu merge, unde greșesc. De fapt eu nu am greșeam, nu am știut. Aveam nevoie de un expert financiar! Așa a apărut în afacerea mea TUI Financiar, moment în care, toate durerile de cap mi-au fost luate după ce am lăsat totul în mâna Irinei. M-a disciplinat financiar, m-a susținut, a venit în întâmpinarea tuturor situațiilor care au apărut pe parcursul anilor, a fost lângă mine cu soluții când lucrurile derapau, uneori m-a tras și de urechi 😊. Firma s-a redresat, am închis creditele, taxele și impozitele sunt achitate la zi și cel mai important este că m-a disciplinat și pe mine. După aproape 10 ani de colaborare sunt independent, am libertate și mult timp.(cum zic americanii -Time is Money-) Recomand din inimă TUI Financiar și mulțumesc pe această cale Irinei, Florentinei și nu în ultimul rând Mihaelei pentru profesionalism, buna-voință, îngăduință, amabilitate și deschidere.

Cătălin Mitroi

Director General-Recency Group

Ia legătura cu noi!

Cauți o echipă financiar-contabilă
care să îți optimizeze eficient activitatea?