Despre noi

Echipa noastră nu doar calculează cifrele ci își aduce contribuția, într-un mod real și activ, la scalarea afacerii tale.

Servicii complete
financiar-contabile

TUI Management Financiar Contabil Administrativ reprezintă o firmă specializată în expertiză contabilă, atât în mediul judiciar, cât și în cel extrajudiciar, fiind membră a CECCAR. Activitatea noastră principală constă în furnizarea de servicii complete de contabilitate, raportare financiară, management financiar, consultanță fiscală, administrare a salariilor și resurselor umane, precum și în asigurarea conformității cu reglementările privind protecția muncii și intervenții în situații de urgență.

Într-o lume în continuă schimbare, unde trecutul se întâlnește cu prezentul și vechiul se îmbină armonios cu noul, rămânem un punct de stabilitate. Cu o istorie bogată și o experiență vastă, de peste 20 de ani, echipa noastră se mândrește cu tradiția și dedicarea neclintită. Cu toate acestea, ne adaptăm mereu la noile cerințe și tehnologii, prezentându-ne sub o nouă „față”, dar cu aceeași pasiune și determinare. De la începuturile noastre până în prezent, ne străduim să oferim cele mai bune soluții și servicii, fiind mereu alături de clienții noștri în fiecare etapă a drumului lor.

Cultură și valori

Excelență profesională

Ne axăm pe servicii rapide și sigure, oferite cu profesionalism. Echipa noastră este formată din specialiști cu studii superioare economice și o vastă experiență în domeniul financiar-contabil, fiscal și al resurselor umane. Calitatea lucrărilor noastre este asigurată de standardele ridicate pe care le impunem fiecărui proces și fiecărei soluții oferite.

Relații bazate pe încredere

Ne dorim să menținem relații de lungă durată, bazate pe încredere reciprocă și discreție. Fiecare interacțiune cu clienții noștri este marcată de seriozitate, promptitudine și flexibilitate, venind mereu cu soluții adaptate nevoilor lor specifice. Înțelegem că fiecare afacere are provocările sale unice, iar noi suntem aici să le gestionăm împreună.

Creștere durabilă pentru afacerea ta

Ne bucurăm de succes atunci când afacerea ta crește, an de an, alături de noi. Echipa noastră este compusă din specialiști în calcule, algoritmi și formule economice, care lucrează în permanență pentru a susține creșterea și dezvoltarea afacerii tale. Obiectivul nostru este să fim partenerul tău de încredere în parcursul către succesul durabil.

Angajament pentru performanță

Suntem dedicați atingerii și depășirii așteptărilor clienților noștri. Ne străduim să oferim servicii de cea mai înaltă calitate, adaptându-ne în permanență la schimbările din piață și dar și la cele ale clienților. Fiecare proiect este abordat cu maximă seriozitate, asigurându-ne că ne aducem și noi contribuția la succesul afacerii tale.
0

ani de experiență în
contabilitate, fiscalitate,
optimizare și servicii financiare

0

categorii de servicii
eficiente și sigure

De ce să ne alegi

Peste 20 de ani experiență în domeniu
Ne bucurăm că avem o echipă formată din oameni cu experiență, care cunosc îndeaproape toate secretele contabilității. Acest lucru ne permite să gestionăm cu succes diverse provocări și cerințe ale industriei. Fiecare membru al echipei noastre aduce cu sine o expertiză valoroasă și o înțelegere profundă a aspectelor financiare și fiscale.
Cunoștințe avansate în legislație
Ne angajăm să ne menținem mereu la curent cu cele mai recente schimbări legislative și reglementări fiscale. Cunoașterea detaliată a legislației ne permite să interpretăm corect și să aplicăm în mod corespunzător legile în vigoare, astfel încât tu să nu îți faci griji în privința conformității fiscale și contabile.
Servicii complete și personalizate
Oferim o gamă completă de servicii în domeniul contabilității și fiscalității, adaptate nevoilor specifice ale afacerii tale. De la contabilitate completă la consultanță fiscală, la servicii de salarizare și resurse umane, suntem aici să-ți oferim soluții integrate și eficiente pentru administrarea eficientă a afacerii tale.
Comunicare deschisă
Considerăm că cifrele și legislația sunt oricum destul de formale, așa că noi ne dorim să depășim aceste bariere impuse de specificul activității noastre și să avem o comunicare cât mai prietenoasă și informală cu cei care aleg să lucreze cu noi.
 • Stacey Stamper
  Network Partner, Colabrio Media

  Stacey is a creative artist and founding partner, providing smart & flexible digital services.

 • Colin Lucido
  CEO, Colabrio Media

  Alex is a creative artist and founding partner, providing smart & flexible digital services.

 • Stacey Stamper
  Network Partner, Colabrio Media

  Stacey is a creative artist and founding partner, providing smart & flexible digital services.

Partenerii noștri

Le mulțumim pentru colaborare și încrederea oferită de-a lungul timpului.

Ia legătura cu noi!

Cauți o echipă financiar-contabilă
care să îți optimizeze eficient activitatea?