TUI FINANCIAR

TUI Management Financiar Contabil Administrativ este o societate de expertiză contabilă, judiciară și extrajudiciară membră CECCAR, având ca obiect principal de activitate servicii de contabilitate completă, servicii de raportare financiară, management financiar, suport fiscal, salarizare și resurse umane precum și protecția muncii și situații de urgență.

Venim în întâmpiarea firmei tale cu servicii prompte și sigure, lucrările executate de noi sunt de înaltă ținută profesională, calitatea acestora fiind asigurată de specialiști cu studii superioare economice și experiență acumulată în  domeniul financiar contabil, fiscal și al resurselor umane.

Ne străduim să creăm o relație de lungă durată, bazată pe încredere reciprocă, discreție, adaptată nevoilor tale specifice prin seriozitatea, promtitudinea și flexibilitatea cu care TUI Finaciar își întâmpină clienții.

TUI Financiar știe ca și-a atins obiectivul, atunci când afacerea ta crește, an de an, alături de noi, specialiștii în calcule, algoritmi și formule economice.